Läs mer

Rekommendera oss
på Facebook

Nicklas Gatevold
Nicklas Gatevold
19:24 05 Oct 23
Var försiktig med denna produkt! Gav min hund, som aldrig tidigare varit känslig för varken medicinsk behandling eller andra kosttillskott, magproblem efter bara 1 kur med vitalpet som innebar flera dagars återhämtning.Väldigt långsam återkoppling från företaget och inget intresse av återköp/reklamation.Först när jag loggade in på deras sida för att kolla upp kvittot så visade det sig att jag hade en månadsprenumeration.. inget som är tydligt nånstans när man beställer.
Saga Broberg
Saga Broberg
09:49 03 Jun 23
Har använt Vital Pet i 1,5 månad nu och har fungerat jättebra, Mario är en Golden Retriever och har en allmänt känslig mage, hud och leder. Innan vi började kändes han en aning stel även fast vi gick mycket i skogen. Han har sakta blivit en helt annan hund, med hjälp av Vital Pet har vi fått fram valpen i honom och han leker, hoppar och goar sig mycket mer än tidigare!🐶 kan verkligen rekomendera Vital Pet för alla stora hundar, aktiva hundar och hundar med artros, led problem!Vital pet har också bidragit till en finare päls då han inte fäller lika mycket och den glänser mer än tidigare!
Johanna Curuxa
Johanna Curuxa
07:48 16 May 23
Först måste jag påpeka kundtjänsts ovilja att svara på mejlen man skickar. Det tar alldeles för lång tid. Man tar gärna emot prenumerationer. Men verkar ignorera uppsägningar. De är trevliga när de svarar men som sagt .. alldeles för lång tid.Denna produkt passar inte min hund alls. Hennes mage pajade helt och hon fick klåda. Jag började med väldigt låg dos, 1/2 tabl/dag. Men trots detta så går det inte. Och själva prenumerationsupplägget bör nämnas. För oss som har små hundar är det jättekonstigt att få ett paket per månad. När i så fall ett paket varar i tre, eller 6 månader om man delar. Man blir ju liggande på ett stort lager. Och det blir inte billigt! Tror säkert att detta är en bra produkt för många. Men för oss passar den inte. Håll koll på magen på din hund. Om den börjar hosta, harkla sig, eller stå i böneställning kan den kanske ha fått magkatarr. Som min fick.
Göran Stenberg
Göran Stenberg
14:32 11 May 23
Har använt det i ett år och det har blivit en helt annan hund, verkligen jättebra!
Funkar jättebra till min hund med artros
Kjell Kumar
Kjell Kumar
09:28 02 Jun 22
Jag har använt vitalitet i 6 månader fungera jätte jätte bra
Kerstin Blomvall
Kerstin Blomvall
09:31 21 Apr 22
Min hund Tyr en dvärgschnauzer på 12 år började att bli stel i lederna och hade svårt att gå i trappor. Började med VITALPET och redan efter en månad märktes skillnad.Nu får han det regelbundet varje dag och vi kan fortsätta att gå våra promenader. Har även rekommenderat produkten till mina hundvänner. VITALPET är ett bra tillskott för bättre livskvalitet. Matte Kerstin
Jag har inte ändrat på någon kost, motion eller liknande förutom lagt till vitalPet. Min hund var tidigare hängig i bakpartiet nu har han försämrats markant sedan jag började med vitalPet.
Ragnhild M Nilsson
Ragnhild M Nilsson
11:25 25 Aug 19
Funkar jättebra, Nellie 12 år hade svårt att hoppa upp i sängen innan jag började med Vitalpet. Nu hoppar hon både upp o ner obehindrat. Men det tog några veckor innan man märkte skillnaden. Så ha tålamod 🙂❤Jag rekommendera verkligen Vitalpet
Carina Nilsson
Carina Nilsson
15:48 09 Aug 19
min hund är inte längre stel i sina muskler efter träning och tävling som han var innan han fick vital pet 😊 👍malle hane på 9år tränar och tävlar i elit sök
Bisse Norén
Bisse Norén
19:25 01 Aug 19
När min hund började bli trött och sänkt fick hon Vitalpet och piggnade till betydligt!!! Det märktes redan efter en vecka. Jag rekommenderar verkligen den här produkten till äldre djur <3
Maj-Lis Larsson
Maj-Lis Larsson
16:24 01 Aug 19
Min mellanpudel Tindra 9 år. Hon har nu ätit vitalpet några månader. Hon är pigg, glad och busig. Mår toppen. Beter sej ofta som en valp.Jag rekommenderar vitalpet, det funkar🐾🐾
Ieva Baltruka-Berzina
Ieva Baltruka-Berzina
13:47 01 Aug 19
Den verkligen hjälper min pansionär-hund att må mycket bättre, blir gladare, piggare och rörligare🤗👍Absolut prisvärt produkt👍
Anneli Anestråle
Anneli Anestråle
12:31 01 Aug 19
Min lilla Japanska spets- Frisco har problem med sin höft. Men har blivit mycket bättre sedan vi börjat med Vital Pet. Nu har han sprungit en del utan att få ont. Revolutionerande preparat anser jag
Linda Andersson
Linda Andersson
13:49 24 Jul 19
Min 11 åriga Amstaff har blivit rörligare och mycket piggare av dessa tabletter👍😊🐶
Patricia Ekenberg
Patricia Ekenberg
15:30 12 Jul 19
dessa tabletter förlängde livet på vår pudel med åtminstone ett 1/2 år , innan vi till sist fick ta bort henne 16 ,3 mån, 4 dagar gammal.

Bodil Svensson
Matte till Malte

Min hund Malte var 10 år när han snabbt började få sämre rörlighet. Han var stel och man såg att han hade ont.​ Han slutade ligga på sin favoritplats i trädgården och han kunde efter ett tag inte gå upp på övervåningen i huset. 

En granne berättade om Vital Pet och som ett sista halmstrå testade jag (skeptiskt) att ge det till Malte. Efter några veckor hittade jag honom på övervåningen och blev otroligt förvånad! Han kändes plötsligt piggare och gladare och man började se honom på favoritplatsen i trädgården igen. Lycka.

Malte levde i över ett år till innan en höftled tvingade oss att ta beslutet alla djurägare bävar för. Men jag är så tacksam för att vi fick ha en glad och pigg Malte minst ett år längre än vi trodde.

Annika Lunding 
Matte till Selma

Redan när Selma var åtta månader gammal fick hon problem med armbågarna. Idag lever Selma, 10, ett väldigt aktivt liv – tack vare motion och Vital Pet. Vi fick först beskedet att hon kanske aldrig skulle bli bra men vi valde att operera. Operationen var lyckad, och äntligen såg allt ut att ha ordnat sig igen.– Hon blev som en ny hund, men sen började hon halta igen för kanske fem år sedan. Då gick vi med henne till vår veterinären och i samma veva började hon med Vitalpet. Idag är Selma tio år gammal och lever livet fullt ut tillsammans med sin aktiva familj.– Selma lever ett väldigt aktivt liv, cyklar och är med på tennisbanan. Annika är väldigt glad och tacksam över att hon kom i kontakt med Vitalpet. – Jag litar på Vitalpet. Det är hälsosamt och skadar inga av de vitala organen. Innehållet gjorde att jag valde Vitalpet framför andra tillskott för hundar, det känns helt enkelt som en seriös produkt som verkligen fungerar.

Elsie Tarle
Matte till Laika

Laika är nu 15 år och hon är naturligtvis inte som när hon var 5 år, varken fysiskt eller psykiskt.
Men jag började med Vital Pet för drygt 1 år sen och hon är piggare i kroppen och är med mer mentalt också. Det är inget konstigt, om man på något sätt kan få igång blodcirkluationen så är det bra för precis allt.
Jag tycker Vital Pet är ett perfekt allround tillskott för bättre livskvalité för Laika.

Barbro Christensen 
Matte till en borderterrier

Vi har en borderterrier som är drygt 14 år och som har cushing. Vi började ge honom Vital Pet för ca 5 månader sedan han blev påtagligt mycket piggare. Det intressanta var att effekten kom redan efter drygt 2 veckor och det hade jag verkligen inte förväntat mig. Han kommer att få stå på Vital Pet så länge han finns kvar!

Rebecka Wincrantz
Matte till Ruben

Ruben och jag är ute och promenerar en timma om dagen och när han vilar efteråt blir han stel i lederna.

Jag tycker att han är pigg och glad när vi är ute och leker nu, säger Rebecka. Och han blir väldigt glad när han får Vital Pet, han tycker verkligen att det är gott.

Jan Berkeskär
Husse till Nova

Hej!
Jag har två akitor, 11 och nio år gamla. Under något år har min gamla Nova fått större besvär med att gå i tex trappan till vår lägenhet.
Vi har gått ca 4500 mil tillsammans! Men nu började tempot i promenaderna gå ner. Såg en annons om Vital Pet och skickade efter dessa på prov.
Jag kan se stor skillnad på Novas rörelser i trappor och promenader på kort tid! En anmärkningsvärd förbättring! Jag hoppas den fortsätter.

Maria Olofson 
Matte till Ludde

Min mellanpudel Ludde på snart 17.4 år var stel och hade inte lika mycket ork men tack vare Vital Pet så har han fått livslusten tillbaka. Vovven är så gott som ny, inte helt bra men klart bättre

Kanske du!
Matte till en älskad hund

Vi älskar era berättelser. Skriv gärna till oss och berätta om er hund!

UNIKT FODERTILLSKOTT FÖR DIN HUND | 50% RABATT | FRI FRAKT I SVERIGE | KLARNA

X